Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de desembre del 2015 | 12:49
La fotografia · Cultura

Lliurament dels Premis 31 de Desembre de l'OBC

Ahir a la nit, al Teatre Principal de Palma, es van atorgar els Premis 31 de Desembre, organitzats per l'Obra Cultural Balear. Un lliurament " en honor de la nostra Diada" i "tan necessaris ahir com ara i més encara demà perquè distingeixen els desvetllaments per la nostra llengua

i cultura fets des de la convicció, el rigor, l'excel·lència i la generositat" segons les paraules del seu president Jaume Mateu.

Durant el seu discurs Mateu també ha dit que "voler exercir el seu dret a decidir el futur d'acord amb els seus atributs com a poble, o seguir sent tractat de manera colonial".

I ha acabat "Socis i amics de l'OCB: ara més que mai hem de ser molts i forts per acarar els reptes que s'atansen. Entre tots, si mai no defallim, aconseguirem traçar el camí emancipador del nostre poble, del nostre país, dels Països Catalans.

Pel que fa als guardons van ser els següents: El premi Josep Maria Llompart fou lliurat a Gabriel Barceló i Bover; el premi Emili Darder, a l'Orfeó l'Harpa d'Inca; el Bartomeu Rosselló-Porcel, al grup Taverners; el Bartomeu Oliver al Projecte Fabricantes de Bunyola; el Miquel dels Sants Oliver al llibre 'I si passa, què ens passa?'; l'Aina Moll i Marquès a Jaume Fuster i Alzona; i el Gabriel Alomar a la revista Enderrock.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat