Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de d'abril del 2014 | 19:49
La fotografia

La Diagonal i la Gran Via formaran una gran V el proper Onze de Setembre

L'Assemblea ha decidit en l'última assemblea general que la propera Diada formarà una manifestació en forma de V entre la Diagonal i la Gran Via.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha anunciat aquesta setmana la propera mobilització acordada per l'Onze de Setembre de 2014: una gran manifestacó a la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes tot confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes amb la intenció de fer visible una gran V.

L'Assemblea ha decidit aquesta manifestació a l'assemblea general ordinària que ha celebrada a Tarragona aquest cap de setmana, així com també un conjunt d'actes que culminaran amb una mobilització als dos carrers més importants de Barcelona, la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes.

La gent formarà, d'aquesta manera, una gran "V de Via, de Voluntat, de Votar i de Victòria". La mobilització permetrà al món copsar de manera simultània l'expressió massiva de la voluntat dels catalans, ha explicat el membre del Secretariat Nacional, Ferran Civit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat