Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de juny del 2015 | 19:33
La fotografia

L'ANC ratifica que la república catalana és necessària i urgent per al futur de les empreses

L'assemblea ha presentat un estudi sobre l'impacet de la independència en el futur estat català en el qual s'hi conclou que l'Estat espanyol no compleix amb les inversions i "perpetua un infrafinançament a Catalunya que perjudica les empreses".

Barcelona · Un nou informe presentat per l'ANC aquesta setmana conclou que l'Estat espanyol aposta per un model econòmic "diferent al català" alhora que no compleix amb les inversions i "perpetua un infrafinançament a Catalunya que perjudica les empreses i la xarxa productiva catalana".

El document, que busca analitzar l'impacte de la independència en el teixit empresarial català, sentencia que la situació actual a Catalunya és d'espoli fical i que aquest "afecta transversalment tota la xarxa productiva catalana, obligant-nos a competir en un món globalitzat i de competència ferotge en condicions d'inferioritat". 

En el supòsit d'assolir la independència, per altra banda, l'ANC afirma que Catalunya creixerà econòmicament "per dimensió, per competitivitat, i perquè Catalunya presenta unes condicions molt adequades per a concórrer i competir en un mercat globalitzat". "El procés és democràtic, pacífic i formal; es garantirà la seguretat jurídica i el marc de les relacions mercantils internacionals, fet que permetrà la llibertat de circulació de persones,mercaderies i capitals. El comerç es podrà exercir amb la mateixa o major llibertat que ara" conclou el text.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat