Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de de març del 2012 | 18:57
La fotografia · Societat civil

L'ANC prepara per aquest 10 de març al Palau Sant Jordi un gran acte constituent

L'Assemblea General començarà a les 10 del matí i hi són convocats milers d'independentistes.

Barcelona · El proper dissabte 10 de març es constituirà l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en un gran acte. L'ANC vol portar al Sant Jordi 7.000 independentistes per donar el tret de sortida a un moviment que pretén assolir una majoria social favorable a l'Estat propi.

L'acte començarà a les deu del matí i constarà de dues parts. A la primera, s'escollirà la Mesa de l'Assemblea General; i el Secretariat Nacional i el Consell Permanent llegiran els seus informes. Tot seguit, es passarà a la votació dels nous estatuts i del reglament del Règim Intern.
L'acte serà presentat pel Jaume Comas, la Mercè Montalà, el Sergi López i la Txe Arana
A la segona part de l'acte, que començarà cap a les 12 del migdia, els 3.000 adherits amb dret a vot decidiran sobre el full de ruta, el projecte de pressupost per a l'any 2012; i es convocaran les eleccions pel nou secretariat.

Finalment, es procedirà a la proclamació de la constitució de l'ANC i hi haurà un fi de festa amb elements de cultura popular. L'acte serà presentat pel Jaume Comas, la Mercè Montalà, el Sergi López i la Txe Arana, i comptarà amb nombrosos convidats del móc cultural, social, i polític.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat