Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 6 de de febrer del 2014 | 16:39
Notícia

CDC, a pel referèndum amb la campanya 'Sí, vull'

CDC posa la consulta per la inependència en primer pla i comença la seva campanya amb el lema 'Sí, vull'.  La iniciativa pretén posar sobre la teula la necessitat de celebrar el referèndum.

Barcelona · CDC ha presentat aquesta setmana la seva campanya per la consulta, 'Sí, vull', que se centra de moment en el fet de poder votar. Els convergents dedicaran els seus esforços a partir d'ara a celebrar la consulta per la independència.

Segons ha anunciat el partit, després d'aquesta campanya, CDC passarà a una segona fase amb la qual es buscarà defensar el 'triple sí': sí a la consulta, sí a un estat i sí a un estat independent. La frase Siguem positius acompanya el lema principal de la nova campanya de CDC, que destaca en negreta el 'sí' de cada paraula.

Josep Rull, secretari d'organització del partit, ha indicat que "amb una visió molt transversal, pretenem generar confiança, seguretat en nosaltres mateixos. Els ciutadans han de tenir la convicció que la democràcia és la resposta a tot plegat". Rull també s'ha mostrat convençut que "si hi ha una immensa majoria de ciutadans que vol votar, Catalunya votarà".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat