Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de de febrer del 2010 | 17:01
Notícia · Comunicació

"No volem passar pel peatge d'Espanya per explicar el món"

Barcelona · Arrel de les famoses declaracions de Joan Ferran sobre la crosta nacionalista als mitjans de comunicació catalans i d'altres posicions que, des de fora, pretenen imposar quina ha de ser la postura dels professionals de la comunicació de Catalunya, el passat 26 de gener va presentar-se de manera oficial Ctrl+Ç, un grup d'uns trenta treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) -autodefinit com a grup d'opinió- que "no vol passar pel peatge d'Espanya" per explicar el món.

El col·lectiu de professionals de la comunicació Cntl+Ç busca modificar el marc de referència dels mitjans catalans per fer informacions "catalanes, des de Catalunya i amb referents clarament catalanocèntrics" i recuperar, així, el marc de referència nacional de la televisió pública catalana. "s un bon moment per posicionar-nos tenint en compte que estem en ple procés de redacció del llibre d'estil de la Corporació" ha afirmat un membre de Ctrl+Ç, que a la presentació oficial ha admès que el grup té "moltes esperances" que la redacció del llibre d'estil "marqui un punt d'inflexió a l'hora de definir el marc de referència".

Ctrl+Ç, que ha escollit el 26 de gener per fer coincidir la presentació amb l'aniversari de la victòria de les tropes catalanes a la batalla de Montjuïc, també ha reclamat que s'avanci en una millor gestió dels recursos públics de l'ens, i que l'empresa esdevingui un referent internacional: "Creiem que l'actual equip treballa en la bona direcció i és amb el que ens sentim més còmodes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat