Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de de novembre del 2016 | 11:18
Notícia · Comunicació

NacióDigital, Premi Nacional de Comunicació

l consell executiu ha aprovat aquest dimecres la concessió dels Premis Nacionals de Comunicació de l'any 2016. En la categoria de mitjans d'arrel digital el jurat ha acordat per unanimitat atorgar el premi a NacióDigital, que enguany celebra el seu vintè aniversari i que fa un any i mig que és el mitjà líder en llengua catalana a la xarxa.

Els premis, que s'entregaran el dia 14 de novembre en un acte al Palau de la Generalitat, els atorga un jurat on hi ha els secretaris de Mitjans de Comunicació i de Difusió i Atenció Ciutadana a més de persones representatives de cadascun dels àmbits dels premis.

A més de NacióDigital han estat premiats en l'edició d'aquest 2016 el programa El matí i la mare que el va parir del grup Flaix en la categoria de radiodifusió, El Club Súper 3 en la de televisió, l'exdirector de l'Ara Carles Capdevila en la de premsa, Oriol Villar en la de publicitat i BTV en la de comunicació de proximitat. En aquesta darrera categoria Osona.com, del grup NacióDigital, ja va ser premiat el 2009. El jurat també ha decidit atorgar una menció d'honor a títol pòstum a Leopoldo Rodés.

Els Premis es van instaurar l'any 1999 amb motiu del setanta-cinquè aniversari de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya.

Oriol March

Fotografia: Adrià Costa

(Servei de Nació Digital per a Tribuna)

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat