Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 8 de de febrer del 2011 | 15:45
Notícia · Comunicació

Homenatge a un referent periodístic: Xavier Vinader

Barcelona · Una de les figures més destacades del periodisme del país serà homenatjat aquesta setmana. Xavier Vinader (1947), actual col·laborador de la revista setmanal El temps i professor de a la Universitat

Ramon Llull, ha acumulat una trajectòria extensa que passa per les redaccions del Diari de Sabadell, La Vanguardia, Europa Press, El Correo Catalán, Tele/eXprés, Mundo Diario, Primera Plana i Interviú, i ha assolit multitud de reconeixements nacionals i internacionalsque han premiat la seva tasca, com és el cas de la Creu de Sant Jordi que Vinader va rebre el passat 2007.

Per tots aquests motius i per la seva acció en defensa de la llibertat d'expressió (és president de Reporters sense Fronteres i és membre d'organitzacions que vetllen pel compliment del dret a la llibertat d'expressió) la Facultat de Comunicació Blanquerna - Ramon Llull retrà homenatge al periodista el proper dimecres 9 de febrer a partir de les 19 hores a l'Auditori de la facultat.

A l'acte hi intervindran el degà de la Facultat de Comunicació, Miquel Tresserras, el director del Centre d'Estudis Històrics Internacionals-Pavelló de la República de la Universitat de Barcelona, Antoni Segura, l'autor del llibre Xavier Vinader i Sánchez: periodisme i compromís, Jaume Busqué, el periodista Jordi vole, i el mateix Xavier Vinader.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat