Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de desembre del 2011 | 17:08
Notícia · Comunicació

El Triangle parla de la 'Masguardia' per denunciar les complicitats entre CiU i el grup Godó

El setmanari afirma que "Godó juga brut contra TV3" i es fa ressò de la injecció de 2 milions d'euros que ha rebut el grup en publicitat.

Portada de El Triangle

El setmanari El Triangle ha analitzat en número d'aquesta setmana les complicitats existents entre CiU i el Grup Godó, i ha encunyat el terme la 'Masguardia', en un joc de paraules entre el nom del president de la Generalitat i el diari de capçalera del grup de comunicació. En l'article "el Grup Godó juga brut contra TV3', el setmanari fa referència als atacs contra Mònica Terribas rebuts per col·laboradors del grup, com Pilar Rahola, que en el seu darrer article acusava la directora de TVC de voler ser una "màrtir".

En el text de El Triangle, s'afirma que "un dels factors que van ajudar a Artur Mas a pujar a la presidència de la Generalitat és la campanya sostinguda que els mitjans del Grup Godó- amb La Vanguardia al capdavant- porten a terme des de fa temps". "Aquests han vist recompensada aquesta estratègia amb  considerables favors que el Govern li ha prestat –afegeix el text-  com els 2 milions d'euros per a falques publicitàries a Rac1".

El Triangle també recorda que "les organitzacions professionals i sindicals del sector han sortit en defensa de la directora de TV3 i del model que representa, que és el que emana de la llei actual que CiU vol modificar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat