Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de de novembre del 2011 | 18:03
Notícia · Comunicació

L'Ara i el Diari de Balears uneixen esforços a les Illes

A partir del 20 de novembre, els dos diaris es distribuiran conjuntament als quioscos al preu d'una. L'objectiu: "oferir una informació més àmplia i completa als lectors de l'arxipèlag".

El diari Ara i el Diari de Balears han arribat a un acord per a la distribució conjunta de les dues capçaleres a les Illes a partir del diumenge 20 de novembre. Els dos rotatius han decidit sumar esforços per oferir una informació més àmplia i completa als lectors de l'arxipèlag.

A partir d'ara, doncs, el Diari de Balears se centrarà exclusivament en tots aquells temes que facin referència a les Illes Balears i en les notícies de proximitat, i complementarà aquesta oferta amb la proposta habitual de l'Ara, que inclou tota la informació sobre el que passa a Catalunya, a l'Estat i al món. Aquesta col·laboració permetrà que el Diari de Balears deixi de dependre de les agències de notícies estatals per informar de tot el que passa més enllà del seu àmbit estricte, una necessitat que fins ara l'obligava a cenyir-se a aquest punt de vista estatal en una part dels seus continguts.

L'Ara deixarà de vendre's de manera independent als quioscos de l'arxipèlag, i passarà a distribuir-se inclòs dins de tots els exemplars del Diari de Balears.

L'aliança entre les dues capçaleres no suposa absolutament cap canvi en l'estructura empresarial dels diaris i, en canvi, contribuirà a potenciar i consolidar l'oferta de premsa escrita en català a les Illes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat