Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 22 de de maig del 2013 | 18:30
Notícia · Comunicació

'Pujol/Catalunya. El consell de guerra' bat rècords mentre que l'entrevista a Aznar fa caure audiències

Antena 3 TV perd audiències a Catalunya en el seu informatiu nocturn amb l'aparició de l'expolític del PP, que només va assolir un 7,6% de quota de pantalla. L'espai informatiu de la cadena espanyola compta amb una mitjana d'un 11,6% de quota.

Barcelona · El documental Pujol Catalunya. El consell de guerra, que TV3 ha emès aquesta setmana, ha tingut 748.000 espectadors i ha arribat al 21,6% de quota de pantalla, unes xifres que han superat totes les audiències històriques de Sense Ficció, l'espai informatiu on va ser emès.

D'aquesta manera Pujol Catalunya. El consell de guerra s'ha situat directament en el documental amb més audiència en tota la història de l'informatiu Sense Ficció, que ja compta amb cinc anys d'emissions a TV3. 

Per la seva banda, en la mateixa franja horària Antena 3 TV va emetre una entrevista a l'expolític José Maria Aznar, que en qüestió d'audiències els va seguir a molta distància. L'entrevista a Aznar va aconseguir 216.000 espectadors i un 7,6% de quota, uns resultats lleugerament inferiors als que obté habitualment l'informatiu nocturn de la cadena a Catalunya, que té de mitjana un 11,6% de quota.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Entrevista · Nació Digital
Junqueras: "Per respecte al Pacte Nacional pel Referèndum, donem-li temps abans de fixar data"
Notícia · Política catalana
Elena: "Jo em concentro en la grandesa d'un país que és capaç de poder tenir un projecte col·lectiu com és el de la deliberació del seu futur com a país"
Notícia · Política catalana
A l'Estat espanyol no hi ha separació de poders i aquesta minoria secularment incrustada al poder no concep cap idea d'Espanya que no sigui la pròpia"
Entrevista · Política catalana
Forcadell: " Crec que la judicialització de la política va en contra de la democràcia i que tots els demòcrates s'hi han de sentir implicats"
Entrevista · Política catalana
Tresserras: "Aquest 2017 això farà un tomb cap a una banda o l'altra; no veig que allargant-ho millorin gaire les nostres oportunitats"
Entrevista · Nació Digital
Marta Rovira:"Valorem aprovar la llei de transitorietat i convocar el referèndum el mateix dia"
Recull de premsa · Política catalana
Tresserras "Nosaltres el que volem és justament poder disposar d'uns instruments institucionals i jurídics que blindin els drets i les llibertats de la gent"
Entrevista · Nació Digital
Carme Forcadell: "El 80 per cent vol el referèndum, i no serà a la reforma constitucional; no se'ns tindrà en compte"
Notícia · Societat civil
Sánchez:"Aquest diumenge segur que seran milers de persones, segur que la gent no fallarà"
Entrevista · Nació Digital
Carod-Rovira: "El debat sobre el RUI fa l'efecte d'una certa improvisació"
Indica publicitat