Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de maig del 2016 | 18:07
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

NacióDigital constitueix el seu Consell Editorial

NacióDigital ha constituït aquesta setmana  el seu Consell Editorial, un ens consultor format per 21 experts en diversos àmbits de la societat, la cultura, la ciència i el món de l'empresa. El Consell Editorial neix amb la voluntat d'assessorar el mitjà pels reptes del futur, tant pel que fa el tractament dels continguts com en l'àmbit tecnològic.

La sessió constitutiva ha comptat amb l'assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que ha felicitat NacióDigital per ser "un mitjà pioner en pensar globalment i actuar localment". Forcadell ha destacat també que hi ha un repte molt important pel qual els mitjans de comunicació són clau, "sobretot perquè la majoria de comunicacions de l'estat espanyol ens van a la contra". En aquest sentit la presidenta del Parlament ha manifestat que: "NacióDigital m'agrada perquè no diu el mateix que els altres diaris, aporta coses diferents i aquesta línia és la que cal reforçar".

La constitució del Consell Editorial coincideix amb el 20è aniversari deNacióDigital i en un moment àlgid pel mitjà, que es consolida com a líder de la premsa digital en llengua catalana per 15è mes consecutiu, segons les dades de l'OJD. En la seva intervenció, l'editor del diari, Miquel Macià, ha destacat que "NacióDigital va néixer amb una sòlida idea de país, i s'ha mantingut fidel a la tradició del periodisme català, fugint dels oportunismes i sensacionalismes amb què et tempta constantment la xarxa". Macià també ha destacat que "NacióDigitalsempre ha volgut parlar des de la normalitat potser utòpica d'una Catalunya independent", i sent sempre "avanguardistes amb l'ús de la tecnologia".

El Consell Editorial es reunirà presencialment amb la direcció del diari quatre cops l'any, i els seus membres comptaran amb un canal directe de comunicació amb el mitjà per poder fer les seves aportacions en qualsevol moment.

Els membres del Consell Editorial són: Joan Dausà, Joel Joan, Patrícia Gabancho, Isabel Martí, Jesús Purroy, Ramon Moreno-Amich, Xavier Albert Canal, Brice Lafontaine, Manel Armengol, Vicenç Pedret, Josep M. Vila d'Abadal, Núria Codina, Mònica Puntí, Mercè Generó, Genís Roca, Mercè Piqueras, Ricard Solé, Trina Milan, Núria Macià, Josep Lluís Micó i Jordi Casassas; a més de l'staff directiu deNacióDigital (Miquel Macià, Karma Peiró, Jordi Font, Miquel Serrabassa, José Manuel Gutiérrez). El Consell Editorial està dirigit per Germà Capdevila, i el secretari és en Pere Gendrau.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat