Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de de maig del 2013 | 18:03
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Presència: una eina important

Els meus inicis al món del periodisme van ser fa més de 40 anys al setmanari TeleEstel i a Presència. Des de llavors i fins a dia d'avui hi ha hagut moltes reestructuracions a Presència: totes positives tenint en compte les circumstàncies de cada situació política.

Miquel Sellarès · Ara, però, cal felicitar el grup El Punt AVUI per haver tingut l'encert de fer un veritable setmanari d'informació, d'opinió i de combat nacional com és Presència. En uns moments en què la majoria de setmanaris dominicals catalans són publicacions sense continguts, Presència s'erigeix.

El passat diumenge 5 de maig el dossier L'objectiu: eliminar la llengua va ser una vertadera lliçó de periodisme de combat i d'informació verídica que caldria que fes obrir els ulls a tota aquella gent que dubta, encara ara, de què podria passar a Catalunya si el PP fos decisiu. En aquest mateix número de Presència també s'hi troba una entrevista a Joan Rigol i un article documentat sobre el Kurdistan.

Presència, reestructurada i amb vocació de servei, és una eina important i imprescindible en el periodisme català, amb gran influència a les comarques gironines i amb voluntat de ser-ne també d'infulent a tot el país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat