Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de març del 2015 | 19:06
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Tribuna Mallorca enceta nova etapa

El diari digital Tribuna Mallorca ha renovat el disseny del seu web després d'haver-ne millorat el format el passat 2013. El canvi ve acompanyat d'una transició en la direcció de la web, que ara passa a estar sota les ordres del periodista i activista Tomeu Martí.

Tribuna Mallorca, digital destacat per donar veu a persones i col·lectius sense ressò a les Illes Balears i per informar de les convocatòries, activitats i posicionaments dels partits, sindicats i entitats de la societat civil, ha reformat aquesta setmana el seu disseny web.

El nou format manté el color verd característic de la pàgina però alhora presenta novetats quant a seccions i distribució de continguts. Aquest canvi s'ha esdevningut en una nova etapa de Tribuna Mallorca, en la qual el digital passa a estar sota la direcció de Tomeu Martí, conegut escriptor, periodista i actrivista de les Illes Balears.

Tribuna Mallorca s'erigeix, així, de nou com a mitjà de comunicació, de pensament i d'opinió a les Illes basat en prioritzar aquells articles i cròniques que aportin un valor afegit a les notícies d'actualitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat