Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de juliol del 2010 | 16:23
Notícia · Cultura

Tot a punt per a l'Acampallengua 2010

Reproduïm de Tribuna Mallorca · Aquest dissabte, 3 de juliol, a les 10.00 hores, a Ferreries, comença l'Acampallengua 2010. Al llarg de tot el cap de setmana, el municipi acollirà nombroses i diverses activitats adreçades als més joves, però també al conjunt de la població independentment de la seva edat.

L'activitat ha estat organitzada per Acció Cultural de Menorca, amb el suport del Consell de Joventut de Menorca, l'associació juvenil Alexandria i Joves de Mallorca per la Llengua.L'activitat comença a lesamb la inscripció i plantada de tendes a la zona d'acampada. A les 11.30 hores començarà unamb els Geganters de Llucmaçanes i la Batucada Set Ginets, que partirà de la plaça Francesc d'Albranca fins a la plaça de Loar. Allà, a les 12.30 hores hi haurà l'acte de La nació dels menorquins, de Manel Martí.

Després d'una breu interrupció per dinar, les activitats reprendran a les 16.00 horesamb diverses activitats i tallers pel centre del poble rastes i trunyelles de colors; decoració i tint de camisetes; glosa; i campionat de truc.l'Espai Rebel farà una presentació del reportatge Obrint l'esquerda"A les 17.00 hores, al Pla de l'Església, hi haurà una amb Pinyeta Pinyol. També hi haurà contacontes i tallers i jocs infantils. A la mateixa hora, a la plaça de Loar, hi haurà una Mostra de cantautors, amb les actuacions de Bep Camps, Guiem SoldevilaBep Marquès.

A les 18.00 hores,diferents espais del poble continuaran els tallers i activitats: competicions de bàsquet 3X3; escalada i equilibrismes; teatre; presentació de l'Acampada Jove.A les 19.00 hores, al Centre Sociocultural, es presentarà el Més enllà del mur: cançons contra l'apartheid amb Josep Pitarch i Xavi Sarrià. A les 20.30 hores, la plaça de Loar serà el lloc triat per al sopar, que comptarà a més amb l'actuació en acústic del grup de pop-rock mallorquí Anegats. D'allà, a les 21.00 hores, sortirà la marxa de torxes i correfoc Dimonis de Maó Dimonis de Ferreries, que partiran cap a la plaça de Menorca a les 22.00 hores, a les antigues pistes de bàsquet, començarà el plat fort de l'Acampallengua, el gran concert de rock que comptarà amb les actuacions d'Obrint Pas, Barrumbada, Espina, L'infant terrible i Pèl de gall.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat