Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de gener del 2010 | 15:27
Notícia · Cultura

"Trash" sorprèn a les candidatures dels Premis Gaudí 2010 del cinema català

Barcelona · L'Acadèmia del cinema Català ja ha revel·lat les vint-i-dues candidatures d'aquest any 2010 als premis Gaudí, el millor dels aparadors per a l'encara emergent indústria cinematogràfica catalana.

La desconeguda i poc publicitada "Trash", la pel·lícula de Carles Torras, s'ha erigit per sobre de la resta de llargmetratges com la gran favorita per arrasar a la propera edició dels premis Gaudí -la segona que se celebrarà- amb tretze candidatures d'entre les quals hi destaquen la de Millor Pel·lícula i Millor Director. "The Forst", una coproducció entre Catalunya i Noruega dirigida per Ferran Audí i amb un repartiment que inclou Aitana Sánchez-Gijón i Tristán Ulloa, i "XTREMS", el llargmetratge de terror dirigit pel reconegut actor Abel Folk, segueixen de ben a prop "Trash" amb onze nominacions cadascuna que també inclouen les categories de Millor Pel·lícula i Millor Director.

Pel que fa a les nominacions a Millor Actor, l'Acadèmia del cinema Català ha dictaminat que els candidats a competir pels Gaudí 2010 són Alex Brendemühl ("Les dues vides d'Andrés Rabadán"), Eduard Fernàndez ("Tres dies amb la família"), Óscar Jaenada ("TRASH") i Fermí Reixach ("Estació de l'Oblit"), mentre que el premi a la Millor Actriu està secundat per Judit Uriach ("TRASH"), Maria Molins ("La Deriva"), Nausicaa Bonnin ("Tres dies amb la familia") i Silvia Munt ("XTREMS"). L'entrega dels Premis Gaudí d'aquesta segona edició se celebrarà el proper 2 de febrer al Teatre Coliseum de Barcelona i TV3 tornarà a retransemetre-la en directe.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat