Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 7 de de maig del 2013 | 17:37
Notícia

Dolors Genovès tanca la trilogia d''Adéu, Espanya?' amb 'Hola, Europa!'

"El documental 'Hola, Europa!' mostra l'estat de la qüestió en aquests moments i la reflexió que en fan trenta-una persones que, quan hi vaig contactar per primer cop, no s'havien pronunciat majoritàriament ni en un sentit ni en un altre" ha dit Genovès.

Barcelona · TV3 emetrà aquest vespre el documental 'Hola, Europa' la tercera part de la trilogia de Dolors Genovès iniciada amb l'aclamat 'Adéu, Espanya?', un reportatge sobre la viabilitat de la independència de Catalunya.

Sobre aquest nou projecte, la directora ha assegurat a una entrevista que 'Hola, Europa!' té els seus orígens en les entrevistes "prèvies, no davant de càmera" dels dos projectes audiovisuals anteriors: "Amb 'Adéu, Espanya?' ens vam avançar i amb 'Hola, Europa!' anem en paral·lel".

Sobre els detalls de la cinta que s'emetrà aquest vespre a TV3, Genovès ha avançat que el "plus" que aporta aquest documental és fer una radiografia sobre l'estat de la qüestió en aquests moments, amb una reflexió de trenta-una persones que, "quan hi vaig contactar per primer cop, no s'havien pronunciat majoritàriament ni en un sentit ni en un altre".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat