Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de de juny del 2010 | 17:07
Notícia · Comunicació

TV3 emetrà "Adéu, Espanya?", un reportatge sobre la viabilitat de la independència de Catalunya

Barcelona · "On ets, Espanya? No et veig enlloc. / No sents la meva veu atronadora?/ No entens aquesta llengua que et parla entre perills?/ Has desaprès d'entendre an els teus fills?/Adéu, Espanya!". De l'Oda a Espanya (1898) que el poeta Joan Maragall va escriure fa més d'un segle s'ha extret el títol d'un dels reportatges de pròpia creació de Televisió de Catalunya (TVC) més comentats dels darrers mesos.

"Adéu, Espanya?", el documental que posa sobre la taula la viabilitat del procés d'independència de Catalunya, serà emès el proper 3 de juny en horari de prime time dins l'espai Sense Ficció que emet regularment la televisió pública de Catalunya. Aquest documental, dirigit per la periodista Dolors Genovès, analitza el posicionament de la Unió Europea davant la possibilitat de la secessió d'una part d'un Estat membre i la seva incorporació immediata a la Unió, i compara el cas català amb el Quebec, Grenlàndia i Escòcia. Amb "Adéu, Espanya?", que s'emetrà a partir de les 21.45 hores, es posa sobre la taula, per primera vegada a TVC, el debat secessionista català amb una anàlisi política, social, jurídica i econòmica de la qüestió.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat