Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de de maig del 2014 | 18:48
Notícia · Economia

'Manifest del far': els empresaris catalans, a favor del dret a decidir

Vint-i-vuit entitats empresarials catalanes s'han trobat al far de Sant Sebastià, a Llafranc, aquesta setmana per signar el document Manifest del far, en favor de la consulta.

Font: ACN · Una trentena d'empresaris han denunciat aquesta setmana el maltractament de l'estat espanyol a Catalunya i la manca de diàleg, al Manifest del far, un document on també han manifestat el seu total suport al dret a decidir.

Dins de la trentena de representants hi ha signatures de les 13 cambres de comerç catalanes i el consell de cambres, com també patronals com Amec, Cecot, Fepime, Femcat, Pimec i d'altres patronals sectorials o territorials de l'Anoia, Lleida, Maresme, Osona o Sant Cugat.

A la trobada hi han assistit el president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (Foeg), Ernest Plana, qui ha assegurat que el procés català "no és qüestió d'uns quants il·luminats" i ha recordat que els empresaris també reivindicaven un nou pacte fiscal. Per la seva banda, el president de Pimec Girona, Pere Cornellà, ha manifestat que els empresaris són creadors de riquesa i que estan "preocupats" a saber on es dirigeix aquesta fortuna, després de qualificar el dret a decidir com una expressió bàsica perquè suposa una posició majoritària dels ciutadans catalans.

A la trobada hi ha assistit Joan Rigol. D'entre els signants del manifest del far s'hi troben les tretze cambres catalanes i també el consell de cambres, així com patronals com Amec, Cecot, Fepime, Femcat, Pimec i d'altres patronals sectorials o territorials de l'Anoia, Lleida, Maresme, Osona o Sant Cugat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat