Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de d'octubre del 2014 | 19:26
Notícia

El PP porta l'extrema dreta feixista al Parlament

El Partit Popular ha acreditat aquesta setmana a una sessió de control del Parlament a una desena d'individus que han proferit crits de Viva España i han fer salutacions feixistes. La Presidenta del Parlament s'ha vist obligada a fer-los fora.

Barcelona · La tàctica de la crispació que segueix l'unionisme ha arribat al Parlament català. Aquesta setmana el PP ha portat al Parlament a la crème de la crème de l'ultradreta espanyolista, que ha acudit a una sessió de control de la cambra.

L'objectiu: escridassar i fer salutacions feixistes. Els convidats s'han dedicat a alterar la normalitat de la vida parlamentària des de la tribuna mentre aplaudien i cridaven cada vegada que intervenien els diputats del PP o de Ciutadans. La presidenta de la cambra, Núria de Gispert, els ha hagut de cridar l'atenció i els ha demanat surtin de la sala.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat