Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de de juny del 2012 | 19:08
Notícia

ERC i Amaiur: front independentista al Congrés

El portaveu d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, i els altres dos diputats de la formació al Congrés, Joan Tardà i Teresa Jordà, han participat aquest matí en la reunió constitutiva del grup de treball per a l'autodeterminació que la formació independentista ha creat juntament amb Amaiur.

Barcelona · Iker Urbina, Jon Iñarritu i Rafael Larreina, d'Amaiur, han participat de la reunió constitutiva del grup de treball per a l'autodeterminació al Congrés.

Durant la roda de premsa, han anunciat la voluntat de negociar amb la resta de les forces polítiques una proposició de llei sobre la lliure autodeterminació. Tant Bosch com Iñarritu han coincidit que la intenció és treballar en aquesta legislatura perquè la llei sigui ampliable a altres grups. Bosch ha demanat treballar en un instument comú que neixi del candor democràtic i amb esperit de consens.

En aquest sentit, Bosch ha recordat la PL d'autodeterminació elaborada per un grup d'experts a petició de la coalició independentista. "Creiem que les urnes han de manar i ha de ser la voluntat popular la que ha de marcar el marc polític i no altres consideracions" ha explicat el portaveu independentista, qui ha assenyalat que la llei "que es proposa al Regne d'Espanya és, sobretot, democràtica" perquè permet al poble exercir la seva "majoria d'edat política, un principi irrenunciable".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat