Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 17 de de novembre del 2010 | 11:21
Notícia · Internacional

ETA continua encaminant-se cap a l'alto el foc

Barcelona · Totes les informacions que van apareixent relacionades amb el conflicte que pateix Euskadi van apuntant cap a un esperat alto el foc d'ETA a curt o mitjà termini. Si la setmana passada era el mediador internacional Brian Currin qui instava a la banda a fer l'anunci quan abans millor, aquest dimarts han estat dos membres d'ETA, Mikel Albisu i María Soledad Iparragire, els que durant un judici han fet de portaveus de l'organització afirmant que aquesta "té la mà estesa" i que "no volem imposar la nostra opció política a ningú, sinó que els bascos puguin decidir el seu futur sense límits".

Albisu i Iparragire estan sent jutjats al macrojudici que s'està celebrant a París després que fossin detinguts el 2004 a Salies de Béarn per formar part de la cúpula d'ETA, una condició que han admès reiteradament.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat