Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 3 de de març del 2014 | 16:40
Notícia

Declaració de La Pedrera: la resposta a Viviane Reding

Un grup d'assistents a la conferència de la vice-presidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, a Barcelona, (entre els quals hi ha Muriel Casals, Miquel Strubell i Àngels Folch) han respost la comissària aquesta setmana a través d'un manifest.

Viviane Reding, en una imatge d'arxiu.

Barcelona · La intervenció de la vice-presidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, a una conferència a Barcelona sobre la situació de Catalunya en l'Estat espanyol ha motivat la redacció d'un text compartit per una desena d'assistents a l'acte. 

El grup de persones han publicat aquesta setmana la coneguda com Declaració de la Pedrera amb el qual es pretén fer una crida a la comunitat internacional i a la mateixa Reding perquè atengui les demandes de Catalunya, és a dir, les demandes de set milions d'europeus.

El text posa posa l'accent en la voluntat de diàleg dels catalans, la inversió d'energies per a trobar un encaix dins d'Espanya que ha estat desoït pels diversos governs espanyols, la vocació europeista de Catalunya, els principis de la Unió Europea, les aspiracions democràtiques dels catalans i la manca de confiança per part d'Espanya.


Podeu llegir el manifest complet clicant en aquest enllaç.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat