Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de febrer del 2015 | 16:34
La fotografia

Centenars de persones protesten per la suspensió al jutge Vidal

Representants polítics i membres de la societat civil sobiranista també hi han participat en la concentració de suport al magistrat convocada per Juristes per la Llengua.

FOTO: assemblea.cat.

Un autèntic bany de multituds ha viscut el jutge Santiago Vidal aquesta setmana, un dia després de la seva suspensió com a jutge per part del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

El càstig a Vidal, per haver redactat en el seu temps lliure un projecte de Constitució catalana, ha merescut l'escalf de centenars de persones que s'han apropat a la seu del TSJC per denunciar la mala qualitat democràtica de l'Estat espanyol i la manca de separació de poders.

L'actuació del CGPJ de castigar qui defensa democràticament idees legítimes torna a posar la societat civil catalana en primer pla del procés i ha convertit hores d'ara a Vidal en un nou símbol de resistència i dignitat de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat