Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 27 de de novembre del 2013 | 18:23
Notícia · País Valencià

El PP aprova el tancament unilateral de RTVV

La decisió fulminant i unilateral d'Alberto Fabra de tancar RTVV s'ha aprovat aquesta setmana en un ple molt tens on els treballadors de Canal 9 s'han concentrat a l'entrada de les corts i el públic assistent ha cridat en contra del govern les consignes "no teniu vergonya" i "RTVV no es tanca".

M. Folch · La majoria absoluta del govern d'Alberto Fabra ha aprovat aquesta setmana el punt final de RTVV que ja va anunciar a inicis d'aquest mateix mes. Les Corts Valencianes ha viscut un ple molt encès en el qual la majoria del PP ha aprovat la llei de liquidació de RTVV amb 49 vots favorables i 42 contraris.

Després de la votació final el públic assistent a la cambra ha cridat 'no teniu vergonya!' al grup del PP i els diputats de l'oposició s'han girat d'esquena a la mesa de la cambra en suport a la protesta dels ciutadans i a favor del manteniment de Canal 9.

La decisió del govern de Fabra ha liquidat més de 24 anys d'emissions de Canal 9 en llengua pròpia, sense depurar responsabilitats per la violació dels drets constitucionals dels ciutadans del País Valencià a ser informats per una televisió pública autonòmica. La situació que deixa al seu pas el desmantellament de la televisió pública valenciana posa més llenya al foc de la desafecció política i el descontentament de la societat valenciana.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat