Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 28 de de gener del 2014 | 15:44
Notícia · País Valencià

Manifestació, demà, contra el cessament d'emissions de RTVV, TV3 i Catalunya Ràdio

El comitè d'empresa de RTVV i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) han convocat una concentració a favor de Radiotelevisió Valenciana, TV3 i Catalunya Ràdio el proper dimecres, a les 19 hores a la plaça Manises de València.

Barcelona · El tancament fulminant de RTVV el passat mes de novembre i la fi de les emissions de Catalunya Ràdio --que han estat precedides per la fi de TV3-- al territori valencià han estat motius de gran convulsió social al País Valencià en els darrers anys.

De nou, entitats representatives de la societat s'han tornat a organitzar per a demostrar el rebuig a la política d'extermini de la llengua i cultura pròpies al territori. Aquesta setmana el comitè d'empresa de RTVV i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) han acordat la celebració d'una manifestació, el proper dimecres 29 de gener a les 19 hores a la plaça Manises de València.

El motiu és mostrar el rebuig al tancament de RTVV i Canal 9, i la fi de les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio. "El Govern valencià ha tancat totes les televisions i ràdios públiques que emetien en català: una agressió a la llengua i la cultura dels valencians, i una greu restricció de la pluralitat informativa i la llibertat d'expressió. I, a més, ha convertit Acció Cultural en l'objectiu a abatre, amb una reiterada i malaltissa persecució política i econòmica, per evitar que continuem complint el nostre paper de promoció de la llengua i la cultura i dels valors de progrés, de mobilització social i de treball unitari en favor d'aquells valors", han denunciat de manera conjunta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat