Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de març del 2016 | 12:15
Notícia · Política catalana

Rovira: "Si un tribunal s'atrevís a prohibir espais de debat al Parlament, estaria prohibint directament la democràcia"

La portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha defensat aquesta tarda la legitimitat que tenen els diputats del Parlament d'obrir un debat entorn al mandat "democràtic i legal" sorgit de les urnes el 27S, després que el Tribunal Constitucional hagi

admès a tràmit el recurs del govern espanyol contra la comissió d'estudi del procés constituent al Parlament."Cap tribunal pot impedir un debat al Parlament: la nostra feina com a diputats és debatre els nostres programes electorals, proposar, aprofundir i arribar a conclusions i a acords", ha defensat Rovira des del Parlament.

"Si un tribunal s'atrevís a prohibir determinats espais de debat parlamentari, el que estaria prohibint directament és la democràcia i això seria gravíssim. Per tant, nosaltres continuarem generant aquests espais de debat i obrint-los a tothom perquè el mandat que tenim de construir un nou país el volem fer entre tots", ha afirmat.

 

"El Parlament és la seu del debat parlamentari. I tenim la confiança dels ciutadans per debatre com fer un país millor. I aquest debat el volem fer amb les portes obertes, amb transparència i amb tothom. Per això seguirem endavant amb la comissió parlamentària", ha assegurat la portaveu de JxSí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat