Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de juny del 2010 | 15:11
Notícia · Política

Adéu, Espanya?' encara molesta a PSC, PP i C's

Barcelona · Foto: ACN · Després de l'èxit d'audiència del documental Adéu, Espanya?', s'ha viscut a la comissió de Control de la CCMA d'aquest divendres un front comú dels representants del PSC, PP i C's per criticar el contingut del programa i

demanar explicacions a la directora de TV3, Mònica Terribas.

El diputat del PSC Joan Ferran ha assegurat que el documental ha tingut un "tracte de favor" respecte altres treballs per haver-se emès en horari de màxima audiència i haver-se anunciat "contundentment" al llarg de "molts dies". Pel que fa al contingut, Ferran ha dit que al llarg del documental "hi ha una tesi única que es vol demostrar".

La directora de TVC, Mònica Terribas, ha contestat Ferran dient que amb aquest documental "no s'ha fet res" que no s'hagi fet amb els altres documentals que "per la qualitat que tenen i l'espai que mereixen" han estat programats en aquests llocs.

Al seu torn, el diputat del PPC, Rafael López, ha acusat TV3 d'estar-se "convertint en una joguina en mans independentistes enlloc de ser un servei públic i plural". López ha dit que el documental "no respecta l'objectivitat" perquè "totes les línies d'opinions anaven clarament en un sentit".

Terribas ha assegurat que "l'encaix Catalunya-Espanya és una qüestió que està al carrer" i que el "discurs a favor del no és majoritari en els mitjans públics perquè és l'habitual de la majoria de les formacions polítiques".

El diputat Albert Rivera, de C's, ha dit que la televisió pública "no s'ha d'emprar per inflar tesis" i fer "enginyeria social" i ha acusat l'ens de "sectarisme".

Finalment, el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Enric Marín, ha mostrat la seva satisfacció pel documental ja que responia a criteris de qualitat, idoneïtat i servei públic, era oportú i ha tingut acceptació. Ha afegit que "una televisió pública ha de tenir l'oportunitat d'emetre productes arriscats".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Notícia · Comunicació
Polònia ja porta deu anys en antena
Indica publicitat