Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de gener del 2012 | 18:21
Notícia · Política

'Adiós a las armas', una història sobre la fi d'ETA

El periodista Antoni Batista desvetlla les interioritats del darrer alto al foc d'ETA, un pas més en la pugna entre l'esquerra abertzale i l'organització per tal d'abolir definitivament l'acció armada i iniciar una única acció en territori polític.

Barcelona · A través d'un accés privilegiat a fonts d'informació i sovint sent testimoni directe, Antoni Batista (Barcelona, 1952), periodista i escriptor, explica la història de com l'esquerra abertzale ha acabat imposant a ETA la via política per sobre de l'armada i com aquesta ha aconseguit fer callar per sempre el soroll de les pistoles.

Catalogat i conegut com un dels autors amb més
connexions sobre el territori del País Basc i amb més capacitats per a profunditzar sobre les dificultats i les prbabilitats d'èxit en el procés de pau a Euskadi, Batista mescla a "Adiós a las armas" una combinació equilibrada de testimonis directes, vivències, reflexions i evocacions narratives dels fets històrics.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat