Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 21 de de juliol del 2011 | 16:54
Notícia · Política

Puig recolza Homs i se suma a l'ús del distintiu CAT

El Conseller d'Interior s'ha sumat a la defensa de l'ús de l'enganxina CAT a les matrícules dels vehicles i ha afirmat que ell no les troba a faltar perquè ja les duu posades a les matrícules dels seus automòbils particulars. Puig no ha aclarit si ha donat l'ordre als Mossos de no sancionar els vehicles.

Felip Puig

Barcelona · Puig ja és el segon càrrec públic de primer ordre en afirmar que duu el distintiu CAT enganxat a la matrícula del seu vehicle. Ara fa una setmana, el portaveu de la Generalitat afirmava a un programa de Catalunya Ràdio que duia l'enganxina a sobre de la lletra E de la seva matrícula i que aquest fet no suposava la vulneració de cap normativa perquè "allò que identifica la matrícula és únicament la combinació de quatre números i tres lletres".

En defensa d'Homs, que va ser desmentit pels Mossos d'Esquadra en afirmar el cos policial que dur el distintiu a les matrícules és sacionable, el Conseller de l'Interior ha afirmat que dur el distintiu CAT no impedeix les autoritats d'identificar el vehicle en qüestió. Puig ha volgut donar consistència a les seves afirmacions en una compareixença al Parlament català, on el conseller ha mostrat a tots els assistents una multa que li va ser infringida mentre duia el distintiu.

"Portant l'adhesiu CAT vaig ser identificat i vaig haver de pagar la sanció" ha sentenciat Puig per evidenciar que el fet d'ocultar la lletra E de les plaques no impedeix el procés d'identificació. El màxim dirigent polític dels cossos de seguretat a Catalunya no ha aclarit, però, si els Mossos d'Esquadra deixaran de sancionar els vehicles que duguin el distintiu CAT a les seves matrícules.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat