Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de d'abril del 2010 | 16:38
Notícia · Societat civil

"En Moviment": perfils de canvi al País Valencià

Barcelona · La intoxicació informativa procedent del País Valencià com a conseqüència de la corrupció política del cas Gürtel, la manipulació informativa, les connexions valencianes amb el cas Matas, l'accident de metro a la ciutat de València ara fa 4 anys, etc., han saturat la societat valenciana.

La setmana passada Tribuna Catalana ja informava del naixement d'una nova plataforma social, En Moviment, sorgida de la indignació i saturació dels ciutadans i ciutadanes per la mala praxi dels governants a les terres valencianes.

Aquesta setmana, doncs, ja s'ha fet pública la presentació oficial d'aquest nou moviment social que pretén forçar un canvi en la dinàmica política i social: un vertader lobby al servei del canvi polític al País Valencià que es mostra molt crític amb el funcionament de la política valenciana, però no només amb el PP, sinó també amb la ineficàcia de l'oposició. Gerard Fullana, el portaveu d'En Moviment, ha anunciat que aquesta plataforma no és un partit polític: "L'acció política té diverses formes de materialitzar-se i En Moviment no tanca la porta a cap".

Tot i això, de moment Fullana ha descartat la inclusió d'En Moviment a la política valenciana i ha corroborat que "no demanem el vot per a cap formació però no descartem cap expressió política. Ningú no sap què passarà d'ací a 2011. Hi ha una gran atomització, que és ineficient. S'hi han creat partits polítics sense gaire diferència ideològica els uns respecte dels altres. Posar fi a aquesta atomització és un objectiu d'En Moviment. Cal potenciar el que ens uneix". Pel moment, la nova plataforma compta amb 400 persones adheridesi s'espera quedesperti l'atenció d'un gran espectre polític que pot abarcar des de militants de l'independentisme fins a membres del PSPV-PSOE, es calcula que prop de mig milió de persones.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat