Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de de febrer del 2016 | 10:53
Notícia · Societat civil

La Federació Llull potenciciarà l'activitat conjunta

La junta de la Federació Llull -Acció Cultural del País Valencià, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear s'han reunit  per tal de planificar l'activitat d'aquests propers mesos, fer balanç i valorar l'actualitat política dels diferents territoris dels Països Catalans

Els representants de totes tres entitats coincideixen en assenyalar que és un moment cabdal per a potenciar l'activitat conjunta, i visualitzar un espai cívic de col·laboració, diàleg i coordinació, a favor de la llengua i la cultura.

En aquest sentit, des de la Federació Llull s'aposta per realitzar trobades de seguiment periòdiques així com per implicar les respectives juntes en l'activitat de la Federació. S'ha posat fil a l'agulla en la commemoració del 700è aniversari de la mort de Ramon Llull o la coordinació en matèria d'un espai comunicatiu català.

L'Assemblea ha escollit Joan Francesc Mira com a nou president de la Federació Llull. Jordi Cuixart en serà el vicepresident i Jaume Mateu serà el secretari i tresorer de l'entitat. La Junta també la composen Ferran Suay i Toni Gisbert, en nom d'ACPV, Isidor Marí i Oriol Sagarra, en nom d'Òmnium, i i Marisa Cerdó i Marià Mayans en nom de l'OCB. Maria Nebot (ACPV), Marta Colomer i Roser Sebastià (Òmnium) també han participat de la reunió.

D'altra banda, a la junta també s'ha treballat al voltant de projectes regulars com ara la Flama del Canigó, els premis escolars Sambori i Pissiganya o bé la promoció del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. I a nivell internacional, la Federació Llull ha decidit formalitzar el seu ingrés a l'ELEN (Equality Language European Network).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat