Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 20 de de gener del 2014 | 19:18
Recull de premsa

Carod: "Un referèndum no és imprescindible però és molt necessari, reforçaria els resultats d'unes eleccions"

"Després del 9-N estaria bé que es fes un govern deconcentraciónacional amb els dos primers partits com a mínim".

L'ex-vicepresident de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha alertat que un referèndum és "molt necessari" a una entrevista a Presència, on hi argumenta que aquest "reforçaria els resultats d'unes eleccions".

Amb motiu de la reedició del seu darrer llibre, Carod ha sigut entrevistat al setmanari Presència on hi assegura que davant del món és molt més "intel·ligent" la celebració d'un referèndum que unes eleccions plebiscitàries: "És més intel·ligent que els partits guanyadors [d'unes eleccions] diguin "Escolteu, allò que no ens deixava fer Espanya, els partits que ho volem fer hem guanyat. I per tant tenim el suport del poble: ara votarem".

Sobre el paper d'Europa, l'entrevistat ha assegurat que aquest subjecte polític té una "patata calenta a les mans i un extintor a l'armari" i ha argumentat que "no podem demanar que reconegui una realitat que no existeix, una Catalunya independent".

Sobre els Països Catalans, Carod ha continuat: "Els hem de plantejar com un punt d'arribada, amb una estructura federal interna que respecti la diversitat d'aquests". 

Podeu llegir l'entrevista clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat