Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de de maig del 2014 | 16:46
Recull de premsa

Casas: "Potser PP i PSOE (i PSC) s'haurien de plantejar si no els seria més eficaç passar del discurs de la por a un altre de positiu"

"Catalunya pot ser marciana per al PSOE i el PP la nit del 25-M. Pot passar que, sumats, els dos grans partits espanyols es quedin a l'entorn del 30% dels vots, insuficient per atribuir-se majories".

El periodista Ferran Casas ha dit a un article que Mariano Rajoy "víctima del frenesí del míting" va dir que una Catalunya independent, un escenari que "els cèlebres informes de Margallo ja consideren", quedaria no només fora de la UE i l'ONU sinó també fora "del món".

"Més enllà de la
boutade, Catalunya pot ser marciana per al PSOE i el PP la nit del 25-M --ha alertat Casas a l'article La Catalunya marciana--. Pot passar que, sumats, els dos grans partits espanyols es quedin a l'entorn del 30% dels vots, insuficient per atribuir-se majories, per silencioses que siguin".

El periodista ha continuat: "Fins fa poc era un fenomen que patia el PP en solitari. I ara amenaça d'afegir-s'hi el PSC, que suma massa problemes alhora. L'independentisme pensa que com menys interessos partidistes tinguin a Catalunya les formacions que s'alternen a Madrid més fàcil serà negociar-hi la secessió".

Finalment l'autor de l'article ha conclòs que potser PP i PSOE "(i PSC) ja s'haurien de plantejar si no els seria més eficaç obrir el meló de la consulta i passar del discurs de la por i el no a tot a un altre de positiu, encara que sigui per demanar el no. Incomodarien molts espanyols, és cert. I es guanyarien molts catalans que volen votar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat