Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 28 de de novembre del 2014 | 19:19
Recull de premsa

Culla: "Rajoy vindrà a Catalunya no tant a seduir els catalans com a confortar els quadres del seu partit"

"Mariano no anirà ni un centímetre més enllà, perquè no vol i perquè no pot. Com podria, a mig any d'unes eleccions territorials en què el PP es juga la pell?"

L'historiador Joan B. Culla ha sentenciat a un article que el president espanyol, en la seva visita a Catalunya, "no li farà a la majoria social partidària del dret a decidir cap oferta, cap concessió, cap gest de complicitat" sinó que "es limitarà a emfatitzar que "la unitat nacional és una especialitat reconeguda i gairebé privativa del PP"".

"Estic segur que don Mariano no anirà ni un centímetre més enllà, perquè no vol i perquè no pot. Com podria, a mig any d'unes eleccions territorials en què el PP es juga la pell? I, diguin el que diguin els assessors monclovites o genovesos, tampoc li és possible promoure una campanya del tipus Better Together, doncs això suposaria atorgar carta de legitimitat a l'opció independentista, com va fer Cameron a Escòcia. I Rajoy no és Cameron" ha sentenciat Culla.

A l'article Benvingut, míster Rajoy, Culla hi ha continuat explicant que "Rajoy vindrà no tant a seduir els catalans com a confortar els quadres del seu partit, que bé ho necessiten" perquè pràcticament totes les enquestes realitzades al llarg de 2014 situen el PPC "per darrere de Ciutadans en intenció de vot".

"Alícia Sánchez-Camacho està ja amortitzada --ha continuat--. Sobretot, quan la seva salmòdia alhora estrident i pesada, els seus renys d'institutriu vuitcentista, són incapaços d'atraure [...]. Enfront dels Albert Rivera, Matías Alonso, etcètera, que la representant política de Rajoy a Catalunya sigui Sánchez-Camacho suposa una caricatura i és una veritable catàstrofe".

"El petit Nicolás ha declarat: "Moncloa em va encarregar solucionar el problema català". A estones, gairebé donen ganes que sigui veritat" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat