Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de de maig del 2015 | 12:23
Recull de premsa

Forcadell: "Preparem-nos perquè, malgrat la victòria independentista, ens bombardejaran dient el contrari"

"Les forces independentistes han guanyat les eleccions a Catalunya, i han sumat uns 300.000 vots més [...]. CiU ha tornat a ser la força més votada. ERC i la CUP han entrat amb força a l'àrea metropolitana i Catalunya s'ha decantat a l'esquerra".

L'ex presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit a un article que les forces independentistes "han guanyat les eleccions a Catalunya" ja que "han sumat uns 300.000 vots més respecte a les darreres eleccions del 2011". "Convergència i Unió ha tornat a ser la força més votada. Esquerra Republicana i la Candidatura d'Unitat Popular han entrat amb força a l'àrea metropolitana i Catalunya s'ha decantat a l'esquerra, malgrat el triomf de CiU" ha sentenciat.

A l'article Cap al 27-S Forcadell hi ha dit que els altres èxits d'aquests comicis han estat "la davallada del PP a tot l'Estat, però especialment a Catalunya, on ha passat de 400 i molts regidors a 214, i el relatiu fracàs de Ciudadanos". "Un altre tret rellevant --ha continuat-- ha estat la fragmentació política o la diversitat de partits, segons com es vulgui dir, que conformaran els principals ajuntaments del país."

"L'estratègia de la dreta espanyola i de l'unionisme serà la mateixa que van utilitzar després de les eleccions del novembre del 2012 [...]. Tornaran a dir que el procés és mort i enterrat, i que tot s'ha acabat. De fet és el que va fer la candidata de Ciudadanos a l'Ajuntament de Barcelona" ha avisat.

"Preparem-nos --ha conclòs Forcadell-- perquè, malgrat la victòria independentista, ens bombardejaran dient el contrari, perquè a Barcelona ha guanyat Ada Colau, sense tenir en compte que Barcelona en Comú [...] el conformen diverses forces com ara Iniciativa per Catalunya i Esquerra Unida i Alternativa, que tenen sobiranistes entre els seus militants o Procés Constituent, que és clarament independentista". "La seva estratègia serà presentar la formació d'Ada Colau com una formació unionista i contrària al procés. Nosaltres, ni cas" ha alertat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat