Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de de maig del 2014 | 19:35
Recull de premsa

Partal: "La por de l'Espanya descarada és que això realment siga una tendència seriosa, sòlida"

"La tendència és clara. Crec que els mandarins de la transició, tots, s'han fet vells i ja no connecten ni amb la societat espanyola mateix".

El periodista Vicent Partal ha dit al diari VilaWeb que aquesta "Espanya descarada, la de la promiscuïtat entre banquers, constructors, polítics i periodistes", vint-i-quatre hores després de les eleccions del 25-M "de sobte va ensumar el perill".

"Durant dècades, des de la transició, s'han dedicat els uns i els altres --ha dit a l'article La por de l'Espanya descarada-- a omplir-se les butxaques dels uns i dels altres. Els polítics proposant projectes sense sentit, per tal que els constructors fessen diners, que amb els banquers administraven de retorn a la política, on els lladregots es folraven i torna a començar. Una orgia de despropòsits, aves, aeroports, fusions espectaculars, empreses tramposament privatitzades, que, malgrat tot, populars i socialistes pensaven que tenien ben agafada i segura. I que de sobte no ho sembla pas tant".

"Serà flor d'un dia, tot plegat? --s'ha qüestionat Partal-- A mi no m'ho sembla, però tampoc no serà un canvi ràpid i definitiu. Tanmateix, la tendència és clara. Crec que els mandarins de la transició, tots, s'han fet vells i ja no connecten ni amb la societat espanyola mateix." 

Finalment el periodista ha conclòs que des d'ahir "la por de l'Espanya descarada és que això realment siga una tendència seriosa, sòlida i que s'acabe la festa": "Amb una abstenció tan enorme, les europees no són el millor test imaginable, certament. Però per les cares que veig estic segur que l'Espanya descarada mai no havia vist la por tan de prop".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat