Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de de gener del 2011 | 18:33
Recull de premsa · Política

Ferran Casas: "El 2001 Aznar va posar les bases però no va obrir el meló. Caldrà veure si Rajoy ho fa el 2012 o algú ho impedeix"

Barcelona · L'actual estratègia de recentralització promoguda pel PP i a la qual, "amb l'excusa de la crisi", s'hi ha adherit "un PSOE incapaç de bastir un discurs alternatiu", ve de lluny. Això afirma Ferran Casas en un article a l'Ara, en què el periodista recorda que l'any 2001 la FAES va publicar dos llibres "coordinats per Fernando García de Cortázar que donaven pistes del camí del nacionalisme espanyol".

Les dues obres contenien perles com que el "el nacionalisme (l'aliè, és clar)" és regressiu' per no tenir la grandesa ètica dels valors constitucionals' i que pensar que el model de les autonomies podia ser sempre obert era una fal·làcia'. "Calia estabilitzar-lo", afirma Casas, que recorda que el 2001 "Aznar va posar les bases però no va obrir el meló. Caldrà veure si Rajoy -conclou- ho fa el 2012 o algú ho impedeix".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat