Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de novembre del 2011 | 16:26
Recull de premsa · Política

Joan B. Culla: "Zapatero deixa als seus un llast molt pesant. El PSOE es mereixia deixar el poder d'una manera més digna"

"Davant la impossibilitat d'exhibir l'obra de govern feta [...] el partit socialista es veu obligat a fer una trista campanya de la por".

Joan B. Culla

L'historiador Joan B. Culla ha lamentat a un article publicat al diari Ara que el partit socialista "es veu obligat a fer una trista campanya de la por, tirant de les peces més arnades del seu guarda-roba argumental" degut a què Zapatero "deixa als seus un llast molt pesant, un ròssec dificilíssim de superar, la millor expressió del qual la trobem en la campanya electoral que està fent el PSOE".

"Un partit amb la història del PSOE es mereixia deixar el poder d'una manera més digna i menys patètica" ha indicat l'autor de l'article Un epitafi patètic, qui ha sentenciat que els candidats del partit "són indissociables de la nefasta gestió de Zapatero", i que "no hi ha hagut més remei que renovar cap endarrere": "Exponents d'aquesta renovació retrospectiva són la investidura d'Alfonso Guerra com a cap de llista per Sevilla -per onzena vegada consecutiva!- i la irrupció de l'exvicepresident i del seu confrare Felipe González com les armes secretes del PSOE de cara a evitar una ensulsiada total".

Sobre l'encara president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, Culla ha conclòs que els ciutadans enquestats pel CIS "han estat benèvols" en puntuar Zapatero amb un 3,05: "La nota encara em sembla massa alta quan l'alumne a valorar és el Rodríguez Zapatero que, el 2008, considerava la crisi econòmica una invenció dels seus adversaris polítics i, a fi de demostrar que l'economia espanyola estava pletòrica, va detreure dels recursos de l'Estat més de 6.000 milions d'euros per repartir-los entre els contribuents a raó de 400 euros per barba". Joan B. Culla ha conclòs que el suspens "hauria de ser més sever per al governant que, quan la recessió ja ensenyava les dents, desestimà per pur electoralisme [...] introduir formes de copagament sanitari que ens haurien estalviat les retallades actuals".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat