Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 28 de de gener del 2014 | 14:26
Recull de premsa

Soler: "El PP utilitza el dolor de les víctimes del terrorisme per capricis electoralistes"

"Espero que la temeritat de l'Alícia li suposi una bona esbroncada... si algun dia la conviden a un acte del PP d'Euskadi, o de l'Associació de Víctimes del Terrorisme".

L'historiador Toni Soler ha sentenciat a un article que "qui necessita Catalunya de veritat és el PP": "Sense Catalunya, sense l'órdago separatista, el PP estaria ara mateix pagant la penitència pel desastre de la seva gestió governamental, per la contrareforma de l'avortament i sobretot pel cas Bárcenas".

Sobre la convenció del PP a Barcelona d'aquesta passada setmana, l'autor de l'article Els nacionals ha dit que l'"espectacle ha estat a l'altura del que s'esperava": "Amb arguments inflexibles i un to fatxenda [...]. Ah, l'entusiasme septuagenari del públic. Ah, la patètica reaparició d'Alfons Quintà. Ah, l'ovació de la premsa de Madrid per la demostració d'autoritat, com si estiguéssim davant d'un Perejil".

Soler ha conclòs que el PP ha fet "molta feina, molt d'esforç, molt de verí" per a descreditar un procés que, "segons ells, no és real, no porta enlloc i és impossible": "
No lo vamos a permitir. Això és tot el que tenen per dir abans de tornar a Madrid".

"Així no convencen cap independentista, més aviat emprenyen els indecisos; però els importa un rave. Només volen esgarrapar quatre vots a Ciutadans i mobilitzar les seves bases fora de Catalunya. Una majoria forta a costa de Catalunya.
Espanya, a costa de Catalunya. És per això, que ens necessiten" ha senteciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat