Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de de juny del 2013 | 17:14
Recull de premsa

Villatoro: "La gran qüestió en els propers mesos és què passarà si la via de quedar-se dins d'una Espanya diferent es demostra impossible"

"Com reaccionaran els del mig si la seva via es confirma morta? A quina de les dues bandes cauran?".

L'escriptor Vicenç Villatoro ha indicat que a tots els territoris dels Països Catalans hi ha "tres blocs de magnitud diversa" quant a l'opinió que se'n genera el dret a decidir i la creació d'un Estat nou a Catalunya.

A l'article Recuperar Espanya Villatoro hi ha dit que un primer bloc són els qui "accepten el projecte recentralitzador" de la dreta espanyola que és "uniformitzador" i busca recuperar Espanya, un segon bloc "són els qui creuen que espot arribar a pensar una Espanya alternativa" i el tercer són els qui creuen que "davant d'un projecte de recuperar Espanya, l'única capacitat de supervivència és sortir-ne".

"La gran qüestió en els propers mesos és què passarà si la via de quedar-se dins d'una Espanya diferent es demostra impossible" ha sentenciat Villatoro a l'article, qui també s'ha preguntat: "Com reaccionaran els del mig si la seva via es confirma morta? A quina de les dues bandes cauran?". "Això afecta especialment el món socialista però també un món conservador que creia en una diversitat ordenada diferent de la involució" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat