Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 1 de d'agost del 2013 | 13:52
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

Javier Godó vol aigualir Basté i Rac1

Després de la readaptació de la línia nacional de La Vanguardia, i seguint la línia habitual de transvestisme del seu director, qui s'adapta als seus compomisos amb el cap de l'Estat i els poderosos i a allò que vol l'editor, en corre una de nova al Grup Godó. El problema d'ara, però, se'l trobem els professionals que hi treballen.

Una brama corre per la redacció del diari. Aquesta apunta a què Jordi Barbeta es resisteix al canvi de línia del diari, i que el periodista es troba a un pam d'anar al psicòleg, segons alguns companys diuen.

Aconseguit, doncs, el canvi de rumb fa uns mesos a La Vanguardia, des de 8TV es va passar a l'ofensiva: després de pressionar el gran Josep Cuní, aquest periodista també va començar, en els seus programes, l'operació "aigualiment nacional". Naturalment --i per a dissimular-- Cuní va mantenir una mica de "sal i pebre" sobiranista amb Pilar Rahola. Però poc més.
Al conde li preocupa que els poderosos li escalfin les orelles sobre la força i la convicció de Basté, un periodista que ja el tenen catalogat com a 'perillós sobiranista'"
Però Javier Godó no en té prou. Tot i que estava cofoi amb l'èxit de Rac1 i de Jordi Basté, al conde li preocupa, i molt, que els poderosos, dia rere dia, li escalfin les orelles sobre la força i la convicció de Basté, un periodista que ja el tenen catalogat com a "perillós sobiranista". Tot plegat ha provocat que a les redaccions de les diferents empreses del Grup Godó hi corrin rumors de canvis que podrien arribar a afectar Jordi Basté.

Javier Godó i la seva estratègia, però, s'han trobat amb una pedra a la sabata: després de fer mans i mànigues per a impedir que Mònica Terribas substitueixi Manel Fuentes a Catalunya Ràdio ara, amb la incorporació d'aquesta professional com a responsable d'Els Matins de Catalunya Ràdio, el conde es troba en una situació difícil per a canviar Jordi Basté al capdavant de Rac1. Amb aquest nou panorama Javier Godó i la seva cort caldrà que es pensin dues vegades de substituïr o aigualir Basté, ja que també saben que Jordi Basté no és Josep Cuní.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat