Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de de febrer del 2017 | 10:48
Recull de premsa · Política

Roca: "Una de les missions del dret, en una societat moderna, és la de legitimar l'acció transformadora del canvi"

En un article a la Vanguardia Miquel Roca afirma que A partir d'ara , tot serà encara més difícil, més complicat. La tàctica del silenci o de deixar passar el temps, ignorant la realitat, no ha fet altra cosa que empitjorar la situació. No és l'hora dels retrets ni de buscar els responsables; és l'hora de les solucions"

Així, per a Roca la solució haurà de "requerir l'acceptació de dues condicions: la seva excepcionalitat i un lideratge valent" i és que assegura "Cada dia veiem com per resoldre qüestions de transcendència social la legalitat s'adapta a noves exigències, sacrificant principis i dogmes que semblaven intocables.Una de les missions del dret, en una societat moderna, és la de legitimar l'acció transformadora del canvi".

I afegeix al respecte que "La solució-la que sigui-posarà a prova el coratge dels lideratges polítics" i  que "La història està plena d'exemples del que han costat els lideratges incapaços de fer front als riscos de l'immobilisme".

I conclou És un insult a la intel·ligència acceptar el xoc de trens com una hipòtesi inevitable, ni té sentit encaparrar-se en un carreró sense sortida. Serà difícil, però no intentar-ho és l'avantsala d'un mal final."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat