Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de de setembre del 2015 | 12:58
Crònica · Informe SIC

Informe SIC : "L'estratègia de l'estat vers Catalunya"

Introducció:

L'estat, les seves institucions, les seves clavegueres i els seus líders X no acaben d'entendre's de cara a establir una estratègia comuna i definida contra el procés català.El PP no està interessat en resoldre el conflicte perquè el vol utilitzar com a argument fonamental  de la seva campanya a nivell estatal de cara a les properes eleccions generals i perquè així pensen podran tornar a assolir la majoria absoluta.

Barcelona · L'anticatalanisme sempre ha estat un argument de pes en l'argumentari popular. El problema, ara, és que els poderosos i alguns dels aparells de l'estat el que  volen és una solució, ja sigui via acció enèrgica i decidida o via encaix  negociat de Catalunya dins l'estat.

Tot plegat preocupa molt als sectors seriosos de l'estat, que també hi són, i també als del nacionalisme espanyol que veuen que sota els seus peus es va dissolent el seu projecte de nació espanyola i això està obligant  als sectors més "intel.ligents"  a replantejar-se en que s'ha convertit l'Espanya actual (tot i els seus esforços perquè sigués el que ells voldrien ).

Una altra de les grans preocupacions de l'estat és la constatació evident que el conflicte català és cada vegada menys un afer intern espanyol i que cada dia que passa els serveis diplomàtics i d'intel.ligència dels països de  l'OTAN  el tenen més present. El Ministeri de Margallo i el CNI veuen amb preocupació com el fet català s'expandeix internacionalment i com multitud de països ja estudien una possible ruptura i les seves conseqüències.

Informe de l'1-9-2015:

1: La prioritat és utilitzar Catalunya com a argument per a aconseguir la majoria absoluta del PP a Espanya. En conseqüència, mà dura política, judicial i policial contra el sobiranisme les seves institucions i les seves màximes personalitats.

2: Magnificar, ampliar i estendre els possibles casos de corrupció concentrant totes les actuacions judicials i policials en les properes setmanes prèvies a les eleccions.

3: La principal eina de l'unionisme  i de l'estat serà la utilització sense complexos i cap tipus de contenció dels mitjans de comunicació espanyols, tan les ràdios com les televisions. I pel que fa en concret a  Catalunya, hi ha negociacions per utilitzar amb un altre estil però també amb contundència el Grup Godó (T8 i La Vanguardia) i  el Periódico, que seria la compensació que es donaria a l'unionisme del PSOE. Els sectors unionistes catalans han insistit molt en aquest punt  ja que creuen que la influència de la premsa escrita espanyola és mínima no així en el cas de les televisions i ràdios d'àmbit estatal.

4: Atemorir la ciutadania i la policia de Catalunya mitjançant demostracions de força dels cossos i forces de seguretat de l'estat col.locant-los en llocs i punts  estratègics de Catalunya i interferint en les competències de la nostra policia. ( Mossos d'Esquadra i cossos de policia local).

5: Aprofitar fins a les últimes conseqüències els aparells judicials lleials a l'estat per tal que sense contemplacions facin emergir tota mena de casos relacionats amb partits i agrupacions sobiranistes.

6: Creació d'una comissió d'acció política contra el sobiranisme dirigida per Fernandez Díaz, Jorge Moragas i Xavier  Garcia Albiol entre altres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat