Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de gener del 2017 | 15:04
Crònica · Seguretat

Aprofitar oportunitats

Sovint parlant entre bombers del nostre país de seguida caiem en un espiral de pessimisme, ple de crítiques moderades o descarnades. Justificades o basades en tòpics. Ens costa ser positivistes, o optimistes.

I quan apareix alguna voluntat de canvi en qualsevol punt, també apareix gran oposició. Per això és bo reconèixer alguna fita important. Àmbits en els que s'ha aconseguit un canvi significatiu i positiu.

En destacarem un: l'aliança estratègica entre el Port de Barcelona i Bombers de Barcelona. El Port necessita bombers, i a tal fi es va fer un conveni amb Bombers de Barcelona per dotar-lo amb un parc, personal, material i formació. Bombers de Barcelona rep un guany directe, i els permet tenir aquell plus de finançament que els permet estabilitat, qualitat, i un servei més integral.

És un pacte en què les dues parts hi guanyen. I la tercera part, el país i la seva seguretat, també. El Port, com a infraestructura clau d'importació i exportació, té una seguretat que molts altres ports no tenen. Com es va aconseguir? Amb visió, impuls polític i superant esculls..I també amb voluntat interna d'afrontar nous reptes.

Els bombers també sabem aprofitar oportunitats.


Bombers per la Independència (ANC)

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat