Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 26 de de novembre del 2014 | 21:04
La fotografia

Castellà es desmarca de Duran i aposta per un referèndum per la independència

El secretari d'Universitats i membre del comitè de govern d'Unió ha postat aquesta setmana per un escenari d'eleccions, catalanes o estatals, per fer el referèndum que porti a la independència de Catalunya.

FOTO: Europa Press.

Barcelona · Veus clares i diàfenes al si d'Unió (UDC) a favor d'un referèndum vinculant que porti a l'esdevenidor d'un futur estat català. 

Antoni Castellà, secretari d'Universitats i membre del comitè de govern d'Unió, ha celebrat una conferència al Born Centre Cultural aquesta setmana on hi ha denunciat obertament i decidida la necessitat de Catalunya de celebrar un referèndum sobre la independència.

Castellà ha sentenciat que les vies de col·laboració amb l'Estat espanyol estan "esgotades", en una clara al·lusió a Duran i Lleida, i que calen eleccions, "ja siguin catalanes o les espanyoles", per convocar la consulta.

"Poden arribar a impugnar unes eleccions autonòmiques però hem de ser capaços de poder fer un referèndum encara que sigui a través de les eleccions espanyoles, a veure si aquestes també s'atreveixen a impugnar-les" ha sentenciat Castellà.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat