Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de de setembre del 2014 | 20:38
La fotografia

El Parlament fa història

El Parlament català ha aprovat aquesta setmana la llei de consultes, que permetrà la celebració del 9-N. Amb aquesta nova llei el Parlament subratlla una nova data per a la història del país: 19 de setembre de 2014.

El Govern de Catalunya ja té el marc legal per convocar la consulta del 9 de novembre. La cambra catalana ha aprovat aquesta setmana la llei de consultes per una majoria aclaparadora: 104 diputats (CiU, ERC, ICV-EUiA, la CUP, PSC i el diputat no adscrit Joan Ignasi Elena), i amb 28 diputats en contra.

Amb aquesta nova llei el president Artur Mas ha de signar, en les properes hores, el decret de convocatòria de consulta. La jornada ha estat seguida per una xifra important de personalitats del país dins de la cambra així com per una massa de ciutadans presents a les portes del Parlament.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat