Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de d'octubre del 2012 | 19:14
La fotografia

"Ningú no pot derrotar un poble que creu en la llibertat i la democràcia"

Aquesta setmana Alfred Bosch, portaveu d'Esquerra Republicana-RCat-Catalunya Sí al Congrés, ha denunciat a la cambra la manca de llibertat i democràcia de l'estat espanyol en tombar un referèndum.

Barcelona · "No renunciarem a la via pacífica, democràtica, bilateral, dialogant, participativa. Obrirem totes les portes. Volem votar no és tan difícil d'entendre" ha sentenciat Alfred Bosch, portaveu d'Esquerra Republicana-RCat-Catalunya Sí al Congrés, aquesta setmana.

El líder de la coalició  ha demanat a la cambra, a PP i PSOE concretament, que prenguin exemple de Canadà i el Regne Unit, que permeten referèndums a Quebec i Escòcia. Bosch ha continuat dient que PSOE i PP "perdran davant la història" perquè "ningú pot derrotar un poble que creu en la llibertat i en la democràcia". Per la seva importància, reproduïm el vídeo a la secció TribunaTV.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat