Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 11 de d'abril del 2013 | 19:00
La fotografia

XII Edició dels Premis Joan Coromines

La CAL celebrarà la dotzena edició dels Premis Joan Coromines el proper 4 de maig a les 20,30 h al Teatre de Sant Medir de Barcelona (C/ Constitució, 17).

Barcelona · La XII edició dels Premis Joan Coromines, que reconeixen persones i entitats que defensen i promocionen la llengua i cultura catalanes, ha decidit guardonar l'actriu Montserrat Carulla, el portal web Racó Català, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), la cantant Núria Feliu i el Centre Social de Sants.

L'entrega de premis d'enguany comptarà també amb una conferència a càrrec de Miquel Sellarès, periodista i President del CEEC, amb un recital de cançó a càrrec de Ramon Beltran i Francesc Mir i amb la persentació de l'acte a càrrec de Meritxell Ané.

L'entrega dels XII Premis Joan Coromines també servirà com a trampolí de presentació del manifest del Correllengua 2013 i clourà amb el Sopar de la llengua catalana.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat