Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 1 de d'octubre del 2009 | 15:23
Notícia · Comunicació

El futur i les tendències en comunicació, al nou portal de l'Escacc

Barcelona · La Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc), entitat que impulsa diversos projectes que contribueixen a potenciar i articular la indústria cultural i mediàtica catalana, ha posat en marxa el seu nou web. Es tracta d'un portal que sistematitza més de 500 mitjans nacionals i internacionals, amb l'objectiu de detectar-ne les tendències en l'àmbit de la comunicació i la indústria cultural.


D'aquesta manera, la nova web, a banda de tenir resums de les notícies del dia més destacades, aplega enllaços a les referències imprescindibles per conèixer l'estat del sector, tant a nivell català com a la resta del món. Tot, a més, amb la presència a diferents plataformes com el Twitter o el Facebook que afavoreixen la comunicació entre els seus usuaris.

Una altra novetat per a tots els interessats en el món cultural i comunicatiu és la incorporació, al portal, d'una àrea privada en la qual es penjaran informes, documents i recursos personalitzats per a cada perfil.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat